Strona 1 z 2

Restauracja dla vipów?

: 27 cze 2014, 17:31
autor: Piotras
Restauracja dla vipów? - myslicie że jakby się do tego z głowa zabrać - lokal, meble, aranżacja, Warszawa, to mogłoby chwycić?
Sowa i Przyjaciele po akcji tasmowej na pewno klientów stracą więc może da się wbić?:)

Re: Restauracja dla vipów?

: 28 cze 2014, 10:26
autor: MateuszWawrzyn
Hehe, mówisz, że trzeba niszę wykorzystać?:)
Swoją drogą faktycznie stracą na tym jak nic.

A co do samej restauracji dla vipów, to najlepiej zacząć od fajnego wyposażenia - meble, krzesła bankietowe jak od producenta: http://www.meblehoreca.pl/ (bo estetyczne, i robią wrażenie), ale potem to sie chyba trzeba fest zabrać za reklamę, bo vip sam nie przyjdzie - może jakiegoś kucharza z Hell Kitchen zarudnić? To działa

Re: Restauracja dla vipów?

: 16 lip 2014, 10:35
autor: MieMar
i profesjonalne mikrofony ;)

Re: Restauracja dla vipów?

: 17 lip 2014, 14:03
autor: demol
Na spotkania można wymyślić specjalny szklany pokój hehehe

Re: Restauracja dla vipów?

: 28 lip 2014, 14:20
autor: MaciejP
Jakieś realizacje już wykonane? Może opowiesz, czy spełnił się plan i czy jesteś zadowolony z osiągniętego celu ? Pozdrawiam.

Re: Restauracja dla vipów?

: 16 sie 2014, 13:36
autor: Aneta
Ktoś tu chce iść w ślady Magdy Gessler he he.
Restauracja to nie taka prosta sprawa - nawet i
nie dla vipów.

Re: Restauracja dla vipów?

: 05 wrz 2014, 11:33
autor: AnnaWilusz
Oj chyba nie, teraz takich restauracji jest dużo, trudno będzie się przebić.

Re: Restauracja dla vipów?

: 24 wrz 2014, 21:43
autor: demol
Coś na podobieństwo sowy :)

Re: Restauracja dla vipów?

: 26 wrz 2014, 12:48
autor: niebo
Myślę, że teraz ta restauracja będzie miała więcej klientów, bo każdy będzie chciał zobaczyć "najpopularniejszą" w ostatnim czasie restaurację.

Re: Restauracja dla vipów?

: 16 paź 2014, 11:23
autor: Nikola
Dołączę do tematu, bo też mam w planach założenie własnej restauracji. Posiadam już lokal (dawniej go wynajmowałam, ale teraz stoi pusty). A poza tym mam w rodzinie dobrego kucharza (który gotuje zarówno polskie jak i włoskie dania). Jedynym problemem jest dla mnie wyposażenie, szukam dobrego a zarazem taniego wyposażenia gastronomicznego, tylko czy takie połączenie jest możliwe? Na http://www.horeca.pl/ znalazłam już kilkanaście firm, które oferują właśnie takie wyposażenie, jednak nigdy wcześniej ich nie znałam, dlatego mam problem z wyborem. Czy ktoś z Was kojarzy te firmy? A jeśli nie, to jakie polecacie?