Szukam jakiegoś smiesznego pomysłu na prezent dla firmowego okularnika - gadżet, cos zabawnego, ale nie urażajacego itd itd.
Może macie jakiś fajny pomysł? 8)
Pewnie dobry okulista (np mój, bo ja tez noszę okulary do roboty) powiedziałby że w okularach nie ma nic zabawnego, ale nasz kolega ma do siebie mase dystansu, a okulary jak wieczka od słoików, ogólnie jego to bawi i chcemy coś mu sprawić pod tym kątem - co
Prezent dla "okularnika"?
Moderator:mkamil
A może jakieś fajne ciuchy? Tu jest na przykład ciekawa odzież muzyczna - sam zamawiałem wielokrotnie z tego sklepu i zawsze byłem zadowolony tak więc polecam !
Jako osoba posiadająca okulary nie sadzę, że chciałbym dostać jakiś prezent związany z moimi okularami. O wiele bardziej wolałbym otrzymać coś związanego z moimi zainteresowaniami lub aktualnymi potrzebami,choć jeśli osoba, której chcesz sprawić prezent rzeczywiście ma do siebie dużo dystansu, możesz wypróbować swój pomysł i sprawdzić jaka będzie reakcja.
Interesowała mnie ostatnio używana optyka - z tego co zdążyłam się zorientować jest o wiele tańsza niż nowa (co jest dość oczywiste), ale można też znaleźć różne ciekawe rzeczy w naprawdę idealnym stanie za śmieszne pieniądze.
Wszystko zależy od adresata.... Bielizna jako prezent nie musi być krępująca, wręcz przeciwnie - może być bardzo fajnym pomysłem. Pozostaje znaleźć dobry sklep http://bielizna-meska.biz/ i wybrać ciekawy wzór