Potrzebuję prezentu dla czterolatka.
Myślicie, że klasyczne klocki drewniane się sprawdzą? Czy lepiej postawić na coś bardziej nowoczesnego, jak Lego?
Prezent dla czterolatka
Moderator:mkamil
Taka zabawka powinna mu się spodobać, każde dziecko lubi coś tam układać. A jak nie, to dla pewności możesz wybrać jakieś zabawki dla chłopców tak typowo - np. tor wyścigowy do samodzielnego złożenia itp.
-
- Użytkownik
Są dzieci, które lubią drewniane klocki i inne tradycyjne zabawki, ale to też od dziecka zależy, bo maluch, którego od małego otacza się nowoczesnymi zabawkami interaktywnymi raczej nie będzie zadowolony z czegoś co nie świeci i nie wydaje dźwięków
A pomyślałeś może o jakiejś fajnej czapeczce ? Możesz tutaj: http://www.odczapy.pl/ na przykład wybrać jeden z bardzo ciekawych wzorków. Myślę, że rodzice również powinni być zadowoleni z prezentu dla swojego dziecka
Ta czapka jest na przykład rewelacyjna:
Ta czapka jest na przykład rewelacyjna:
Czapkę można nabyć w każdej chwili, niekoniecznie jako prezent. Według mnie o wiele lepszym pomysłem będzie kupienie czegoś co zapewni jednoczenie zabawę oraz rozwój dziecka, dlatego też zdecydowałbym się na kupno rowerka dziecięcego, który dostarcza mnóstwo zabawy oraz poprawia sprawność fizyczną. Dzięki temu wspólne długie spacery na pewno staną się bardziej atrakcyjne, szczególnie podczas upalnych dni.
Myślę, że można też kupić coś z takich pościli - hippo-sklep.pl. Mają one nadruki ulubionych bohaterów z bajek np. Kubusia Puchatka, czy Myszki Miki.
-
- Użytkownik
Może i takie pościele są fajne i ładnie się prezentują, ale dzieci wolą jednak coś, czym mogą się pobawić, więc z pościeli raczej się nie ucieszą.