Szkoła wizażu - co i jak?
Moderator:mkamil
Wiesz co myślę, że powinnaś również zajrzeć do oferty kierunków szkoły policealnej Cosinus, ponieważ jest tam m.in możliwość nauki w kierunki Kosmetyka przez okres 2 lat i później możesz podejść do egzaminu kwalifikacyjnego który pozwoli Ci wykonywać ten zawód. Nie będę się tutaj rozpisywała, bo na ich stronie znajdziesz dokładny opis zakresu prowadzonych zajęć (oczywiście w systemie zaocznym) i co ważne jest to nauka w pełni darmowa, także wystarczą twoje chęci i zaangażowanie, a nauczysz się wiele
Dobre CV musi zawierać najważniejsze informacje, ładnie wyglądać i wyróżniać się na tle reszty. Dlatego wykupiłem wersję premium na szybkiecv żeby mieć dostęp do większej ilość szablonów, dzięki którym zwrócę uwagę pracodawcy na moją osobę i dostanę tą pracę, którą chce.
- mroweencja
ja bralam udzial w kursie wizazu w akademia goodlook, konczylam Master Pro, bardzo fajne zajecia, kameralne, w niewielkich grupach, dzieki czemu mozna sie wiecej nauczyc , szeroki wybor produktow do makijazu takze jest na czym pracowac, polecam