Jakie niedrogie nowe auto z salonu?
Moderator:mkamil
Najlepiej przejdź się po różnych salonach i pooglądaj oferty. Nie stracisz dużo czasu a na kupno auta warto chyba poświęcić parę godzin:P Ja polecałabym udac się do salonu forda http://www.ursyncar.pl Z tego co wiem to są to dosyć tanie auta i mają tanie części, więc bez problemu chyba coś tam znajdziesz do siebie
może popatrz jaką mają ofertę w peugeocie, bo często moi znajomi chwalą tę francuską markę, bo estetycznie jak i technologicznie zostawia wiele innych producentów daleko za sobą. Mnie chodzi po głowie 208, ale może jednak się skuszę na coś większego. Musze koniecznie iść w ten weekend do salonu, bo w końcu wyprzedarzą wszystkie modele i nic nie kupię :/
dokładnie za taką sumę pieniędzy można kupić na prawdę fajne auto co prawda używane ale w taki stanie że pojeździsz jeszcze sporo czasuSpider pisze:Ponad 53 tys. to dla Ciebie niedrogie auto ? Według mnie za taką cenę spokojnie kupisz naprawdę dobre używane auto, którym niejedną osobę na drodze zaskoczysz.
Ja jestem jednak zwolennikiem aut używanych i za takie pieniądze można mieć fenomenalny model, ja jak kupowałem auto i to za 30 tys. to jedyne co musiałem zrobić to lakier odświeżyć, ale że detailingiem dla funu zajmuję się sam to wystarczył mój arsenał kosmetyków z chemiczna-hurtownia