chmura faktur - opinie
Moderator:mkamil
Założyłam sobie konto na ich stronie i trochę się pobawiłam, generowanie faktur bardzo proste i intuicyjne. Powoli myślimy o przejściu tylko na takie faktury, wydaje i się, że łatwiej się ogarnia kwestie finansowe mając na bieżąco dostęp do wszystkich faktur, wiem kiedy kto ma płacić kto zapłacił itp.
Jeśli chcesz wystawiać szybko faktury, przechowywać dokumenty w chmurze i mieć wszystko pod ręką to warto skorzystać z aplikacji biznesowej dostępnej na www.comoveo.com/ Z tego co widziałam oferta jest bardzo rozbudowana i atrakcyjna cenowo. Sama myślę o skorzystaniu z niej.
Myślę,że jest to bardzo dobre rozwiązanie. Teraz coraz więcej firm korzysta z takich aplikacji. Warto jednak wiedzieć jak prawidłowo gromadzić, katalogować i przechowywać dokumenty aby nic nam nie zaginęło. Jeśli macie ochotę zdobyć taką wiedzę to zapiszcie się na darmowe webinarium http://bit.ly/EBI24_WEBINAR które odbędzie się 29.11 o godzinie 16. Myślę, że warto skorzystać, gdyż wiedza o prawidłowym obiegu dokumentów jest niezbędna do prowadzenia działalności.
Jest to zawsze olbrzymi problem w firmie, ale czemu nie spróbujesz wynając kogoś kto się na tym porzadnie zna? Np. są w Warszawie biura rachunkowe z olbrzymim doświadczeniem jak Gama z Myśliborskiej. Dla nichc to pikuś, a dla Ciebie gwarancja spokoju.