Co lepsze - dom opieki czy prywatna pielegniarka dochodząca?
Moderator:mkamil
Co lepsze - dom opieki czy prywatna pielegniarka dochodząca?
Może i lepsze to rozwiązanie ale w przypadkach osób, które nie wymagają całodobowej opieki, no i jest to dużo droższa opcja. A dom opieki zapewnia całodobową opiekę, profesjonalną więc nie trzeba mieć obaw. Jakby ktoś z Was szukał domu opieki pod Warszawą to zapoznajcie się z ofertą Domu Rodzinnego w Nowym Dworze Mazowieckim,, seniorzy mają tam naprawdę dobrą opiekę.
Zależy na jaki dom opieki postawisz. Odpowiednio wyposażony, stwarzający domowe i przyjazne warunki może okazać się znacznie lepszym wyborem. Moja mama jest bardzo zadowolona z tego, iż oddaliśmy ją do prywatnego domu opieki Harmonia http://domsenioraharmonia.pl/ . Tam może liczyć na troskę, komfort i wiele rozrywek.
Nad pielęgniarką zawsze ma się większą kontrolę.
-
- Użytkownik
Mój dziadek aktualnie przebywa w Domu Seniora Harmonia www.domsenioraharmonia.pl . Ten prywatny dom opieki stwarza bardzo przyjazne, wprost domowe warunki do mieszkania!
Niestety również musiałem ogarnąć pobyt dla ojca w takim domu opieki. Nie mieliśmy możliwości z rodziną się nim zająć Padło na ośrodek Pod topolami. Na szczęście ośrodek okazał się bardzo przyjazny, zadbany i na prawdę dobrze się tam moim ojcem zajęli.