Kris Drzwi - opinie
Moderator:mkamil
Witam wszystkich serdecznie budowa domu zmierza juz powoli ku końcowi i nadszedł czas na wybór drzwi na pewno chcę by były drewniane ( najlepiej w jakimś ciekawym kolorze). szukałam już namiaru na producentów w sieci i wpadła mi w oko oferta firmy ,,KRIS DRZWI". Czy warto się nią bliżej zainteresować ?
po pierwsze gratki, my dopiero zaczynamy budowe i pewnie troche potrwa bo wszystko robimy systemem gospodarczym tak czy siak tez jestem pewna, ze dom będzie urządzony cały w drewnie. o firmie chętnie poczytam bo kto wie, może i ja skorzystam za jakiś czas
ja zamawiałam w tej firmie :) I drzwi zewnętrzne i wewnętrzne :) super jakość, terminowa dostawa, sprawny i czysty montaż. z kolorem nie ma problemu, drzwi można pomalować na dowolony kolor ( u mnie te drzwi zewnętrzne są w kolorze butelkowej zieleni). Nie ma się do czego przyczepić :)
ja u siebie w domu mam drzwi stalowe z KMT i polecam bardzo. Długo zastanawialismy się nad wyborem. Przekopany internet wzdłuż i wszerz. Zbierane opinie od znajomych.
Zdecydowaliśmy się na model Supertherm 90. Są energooszczędne i bardzo dobrze izolują ciepło w domu. Kolory i modele do wyboru także mozna dobrać bez problemów
Zdecydowaliśmy się na model Supertherm 90. Są energooszczędne i bardzo dobrze izolują ciepło w domu. Kolory i modele do wyboru także mozna dobrać bez problemów