Tania księgowa
Moderator:mkamil
Tani niekoniecznie znaczy dobry. Moim zdaniem najlepiej wybierać specjalistów z polecenia. I tak na przykład biuro rachunkowe Warszawa będzie bardzo dobrym wyborem. Wielu moich znajomych korzysta z ich usług od początku istnienia ich firm i są bardzo zadowoleni.
- ninkurelski
Zdecydowanie unikałbym tanich rozwiązań w rachunkowości, no chyba że lubimy częsty kontakt z urzędem skarbowym. Mogę polecić dobre i sprawdzone biuro rachunkowe z Warszawy. Mieszczą się na ul. Lanciego. Można ich prosto znaleść w sieci, ja zostawię tel. 503-109-992
Jeżeli chodzi o sprawdzonych specjalistów to zdecydowanie biuro rachunkowe Gama z Warszawy. Wychodzą akurat bardzo korzystnie finansowo, a nigdy się nie zawiodłem. Prowadzenie biznesu stało się o wiele łatwiejsze, więc może warto zdecydować się na taką opcję.
Mieliśmy w firmie coś podobnego do Business Management businessmanagement. pl bez porównania tańszy. Z ciekawości zadałem im kilka pytań, jakość mnie zadowoliła. jestem pozytywnie zaskoczony. Jeszcze sprawdzę doradców, ale widzę, że wiedza jest ! Z tego co wiem księgowych też chyba posiadają warto zadzwonić i sprawdzić
Przede wszystkim to powinien być ktoś z doświadczeniem, na kim można polegać. Dodatkowo warto wdrażać odpowiednie oprogramowania, które mogą w pewnych obszarach ułatwiać pracę. Tak jak MonPay pozwala na automatyczny monitoring płatności i powiadamianie kontrahentów o płatnościach. Koniec z dzwonieniem do klienta w sprawie przeterminowanej faktury. Jeśli taka sytuacja ma miejsce, system posiada narzędzia do polubownego odzyskania należności.