Odchudzanie
Moderator:mkamil
Najważniejsze to wdrożyć do swojego życia zdrową aktywność fizyczną. Dzięki PROmedicum https://www.promedicum.pl efekt ten udało się osiągnąć także i mi. Jestem leniem, a dopiero oni udzielili mi wsparcia duchowego, zaproponowali należytą formę aktywności.
trzeba podejść do tematu odchudzania z głową. Mnie się udało zrzucić prawie 20 kg ale dopiero wtedy gdy skorzystałam z pomocy pani Olgi Rymkiewicz z Wrocławia ( i potem dietetyka z tej samej poradni). pani Olga to psychodietetyk z wieloletnią praktyka i doświadczeniem. Człowiek wie jak radzić sobie w chwilach kryzysu, jak się motywować i jak wytrwać.
Skorzystanie z pomocy dietetyka to na pewno bardzo dobry pomysł. Aby jednak dodatkowo podkręcić efekty, jakie uzyskamy dzięki odpowiedniej diecie i aktywności fizycznej, warto wziąć pod uwagę zakup masażerów Casada. Wybór produktów w tym przypadku mamy bardzo duży. Niewątpliwie ciekawym rozwiązaniem może okazać się także platforma wibracyjna, za sprawą której szybciej pozbędziemy się zalegającej tkanki tłuszczowej w wybranych partiach ciała.