Internet i telewizja do firmy w Lublinie
Moderator:mkamil
Od jednej firmy? Net światłowodowy pewnie? Może zacznij od podania, co jest dla was dostępne.
Przecież nie w każdej części miasta jest to samo. Możesz po prostu sprawdzić przez porównywarkę Panwybierak.
Podajesz tylko swój adres, a oni ci pokazują, co jest dla ciebie dostępne.
Przecież nie w każdej części miasta jest to samo. Możesz po prostu sprawdzić przez porównywarkę Panwybierak.
Podajesz tylko swój adres, a oni ci pokazują, co jest dla ciebie dostępne.
Co powiesz na cyfrową telewizję kablową Jambox https://www.jambox.pl a także internet, właśnie z ich oferty? Wdrożenie takiego rozwiązania okazało się absolutnym strzałem w 10 jeśli chodzi o naszą firmę. Mamy dostęp do najlepszych kanałów z pakietu podstawowego, internet zaś LTE, który śmiga jak należy!
Dobra, rozmawiam z PanWybierak, zonaczymy, co z tego wyjdzie. Dzwoniłem do nich. Dali mi trochę podpowiedzi odnośnie do wyboru. W sumie biorę pod uwagę 3 oferty - wszystkie z ich systemu, ale jedna wygląda tak średnio. Najbliżej jestem UPC, a co do Orange to jeszcze nie mam przekonania.
UPC jest raczej stabilną marką i nie powinniście mieć z nimi żadnych problemów. Zresztą akurat na ich temat można znaleźć w sieci całe mnóstwo info, więc na spokojnie to ogarniecie. Raczej tak duzi gracze po prostu dbają o każdy aspekt takich tematów.
no ja też jestem na home office juz prawie rok i musiałam zrezygnować z internetu mobilnego na rzecz stałego łącza. teraz mam światłowód u dostawcy Elpos ( Białystok). Polecam bo ceny są bardzo przystępne a internet śmiga o każdej porze dnia i nocy.