Czego potrzebuje firma?
Moderator:mkamil
Uważam dokładnie tak samo jak ty misiek. Ja mam swojego, z którym współpracuje lata i nigdy się nie zawiodłam. Taki specjalista jest niezbędny w prowadzeniu firmy!misiek pisze:Każda firma powinna mieć adwokata, zawsze jak dzieje się coś nie tak czy jak mamy z czymś problem to możemy liczyć na pomoc.
-
- Użytkownik
Jedną z podstawowych potrzeb każdej firmy jest dostęp do energii elektrycznej. Najlepiej taniej energii Niestety wielu przedsiębiorców wciąż zapomina, że może podpisać umowę z wybranym przez siebie dostawcą i sporo zaoszczędzić. Tymczasem wiele firm podpisuje umowę z pierwszym lepszym dostawcą i nie patrzy na koszty. A szkoda, bo wybór optymalnego pakietu energia dla firm pozwala zaoszczędzić realne pieniądze, które można wykorzystać na inne potrzeby firmy.
Jeśli firma nastawiona jest na sprzedaż i handel za granicą to ważne będzie znalezienie firmy transportowej, coś takiego oferującej np. polecam - www.stan-trans.com.pl/. Zazwyczaj mowa tu o firmach produkujących towar lub go sprzedających.
-
- Użytkownik
Firma potrzebuje: gotówki na start, dobrego pomysłu, wysokiej jakości świadczonych usług lub sprzedawanych towarów, obsługi finansowej, doradczej i prawnej, chwytliwej nazwy, dobrej strony www, odpowiedniej reklamy, jasno sprecyzowanej grupy odbiorców. I szczęścia
Firma przede wszystkim potrzebuje odpowiedniej strategi, bez tego nie ma wyników. Z tego też właśnie powodu sama korzystam z usług firmy w zakresie planowania strategicznego - www.mddp-bc.pl/uslugi/poprawa-efektywnosci/warsztaty-strategiczne/ i jak na razie jestem w 100% zadowolona.
Na pewno jak firma jest coraz większa i przepływa przez nią więcej pieniędzy to potrzebne jest dobre biuro księgowe. U nas w Krakowie takie usługi świadczy - http://jesiolowscyksiegowosc.com.pl/jak ... a/#content. Mogą pomóc również z prowadzeniem kadr w firmie.