Wtrącę się, bo z tego, co wiem to można. Tzn. Ja rozliczam, ani księgowa ani skarbówka z tym problemów nie miala.cynamona pisze:nie wiesz czy można u nich wciągnąć telewizję do rozliczenia przy dzialalności gospodarczej? Szukam nowego dostawcy internetu i jak na razie u żadnej firmy czegoś takiego nie znalazłamLigenza pisze:Zależy jaka firma, ale dla mnie podstawą jest dobry, stabilny net, sensowna prędkość i sprawny serwis. Przerobiłem kilku dostawców i ostatecznie zatrzymałem się w UPC, ale to po 60 dniach testowania, bo taka możliwość jest u nich.
Czego potrzebuje firma?
Moderator: mkamil
Firma potrzebuje przede wszystkim ciągłego rozwoju. Według mnie rejestr usług zawodowych szkolenia to bardzo dobre wyjście, na https://www.szkolenia.innpuls.pl/baza-u ... zwojowych/ możesz sobie poczytać na ten temat i sam się dzięki temu dowiesz. Ja również stawiam na reklamę w internecie, która bardzo dobrze wspomaga rozwój firmy
Jeżeli nie masz jeszcze komputera to jest to na pewno rzecz którą potrzebuje każda firma https://leasinglaptopa.pl/Lenovo_Ideapa ... c0601da735 Tutaj masz bardzo dobrą ofertę leasingu którą możesz wrzucić w koszta prowadzenia firmy
I dzięki temu twój podatek zostanie pomniejszony.

Korzystaj z porad specjalisty w takich sprawach. W ten sposób wiem, że wybieram słusznie.
No dokładnie ^^ to żaden wstyd zapytać się kogoś o radę 

Przede wszystkim każdy biznes potrzebuje rozwoju. Jeśli zajmujecie się produkcją lub sprzedażą towarów to warto rozejrzeć się za klientami za granicą. Wiadomo, że pozyskanie takich kontraktów może być trudne dlatego warto zwrócić się po pomoc do profesjonalistów z firmy Get-Lead . Firma ta zajmuje się wyszykowaniem potencjalnych klientów na rynkach europejskich. Dzięki indywidualnemu podejściu potrafią zaplanować bardzo skuteczne działania.
Do rozwoju firmy i utrzymaniu dobrej komunikacji między pracownikami oraz obiegu dokumentów, takich jak faktury, wnioski urlopowe, delegacje, potrzebny będzie elektroniczny system obiegu dokumentów, od siebie polecam system eDokumenty, do zapoznania się z ofertą odsyłam naedokumenty.eu