zakładanie firmy
Moderator: mkamil
- ninkurelski
W 100% zgodzę się, żę bardzo dobrym rozwiązaniem jest ograniczenie kosztów drukownia, poprzez na przykład zamienniki tonerów. U mnie w firmie funkcjonują z powodzeniem te z Asarto. Polecam. 100% sprawne, wydajne, zapewniające bardzo dobrą jakość druku
-
- Użytkownik
Warto inwestować w dobrej jakości zamienniki. Koszty się bardzo szybko zwrócą. Zwłaszcza, jak w biurze mamy kilka lub kilkanaście drukarek, wtedy oszczędność jest mega duża. Osobiście też lubię zamienniki z Asarto za wydajność i kompatybilność z drukarkami
Prowadzenie firmy to duże wyzwanie, wiadomo. Ogrom pracy żeby wszystko było na bieżąco dopilnowane. Dlatego jeśli można sobie coś ułatwić, to po prostu warto to zrobić. Tak jak ja jestem bardzo zadowolona z MonPay. Nie tracę już czasu na monitorowanie płatności, system robi to automatycznie. Poza tym wysyłane są do klientów automatyczne powiadomienia o płatnościach, też tych po terminie. System posiada różne narzędzia pomagające polubownie odzyskać należności. Jeśli to nie pomaga, program wygeneruje potrzebną dokumentację dla sądu. To duże wsparcie dla firmy, zdecydowanie.