Ja słyszałem o Bioconceptbhp ul. Annopol 4B lok. 3 03-239 Warszawa 508653852. Może ktoś ma jakieś opinie?hossa pisze:A kogo polecacie na Mazowszu?
Szkolenia bhp i ppoż
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Jeżeli ktoś z was prowadzi własne laboratorium to warto zaopatrzyć się w urządzenie chłodnicze, które musza być obowiązkowo w takich miejscach. Ja kupowałam takie urządzenia w firmie Frost w Łomianek.
Za przeprowadzenie profesjonalnych szkoleń z zakresu BHP i przeciwpożaru możemy podziękować profesjonalistom z KRISPOL http://krispolppoz.pl/ . Tym sposobem nasi pracownicy są przygotowani na ekstremalne sytuacje, których mam nadzieję uda się uniknąć!
Ja w zakresie szkolenia PPŻ polecam firmę Krispol ponieważ przeprowadzone przez nich szkolenie było bardzo rzeczowe i naprawdę przydatne. Wszystko zorganizowali profesjonalnie, było mnóstwo praktycznych rzeczy jak i ważna teoria. Sympatyczni prowadzący, dobrze się ich słuchało, potrafili skupić uwagę słuchaczy. Kompetentni ludzie na odpowiednim stanowisku, polecam :)
NIe wiem czy warto, ale może np. opłaca Ci się poszukać innego miejsca? Naprawde w Polsce nie brakuje fajnych hoteli gotowych przeprowadzić u siebie ciekawe cykle szkoleń. Wiem, że np. Grand Lubicz w Ustce ma bardzo dobrą renomę jesli o to chodzi.
O to, to, u mojego ojca w firmie, jak u kolegi wyżej, takie szkolenie przeprowadzała firma Krispol. W dobrej cenie omówili z pracownikami wszystko, co niezbędne, by wiedzieli, jak zachować się podczas zagrożenia pożarowego. Dużo praktycznych ćwiczeń a teoria przekazywana w ciekawy i niebanalny sposób. Akurat byłem u ojca i miałem okazję posłuchać i naprawdę polecam.