Biuro rachunkowe
Moderator:mkamil
Ja właśnie nabyłam w wakacyjnej promocji za 50% ceny program do samodzielnego prowadzenia KPiR lub ryczałtu. Bardzo spodobało mi sie to, że nie będę musiała dokupować dodatków (jak w innych podobnych programach), bo ten jest kompletny. Obsługują klientów w swoim Centrum bezpośrednio z programu. o wszystko można dopytać na CZAcie. Zresztą dla ciekawych do pobrania darmowa wersja w pełni funkcjonalny program pobrać ZA DARMO ze strony producenta ...
Ja korzystam z usług biura rachunkowego Magdalena - http://www.biuromagdalena.pl/ . Uważam, że bardzo dobrze prowadzą księgowość i mają bardzo dobre ceny.
Ale za to ktoś kto szuka odpowiedniego biura rachunkowego może wejdzie na ten temat i znajdzie coś odpowiedniego dla siebie Ja od kilku miesięcy korzystam z usług internetowego biura rachunkowego Infakt: http://www.infakt.pl/ i osobiście jestem zadowolony. Uważam,że jest to bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie do mniejszych firm ponieważ ma kilka bezsprzecznych zalet:
Jest tanie
Dostaje się wygodny program do fakturowania, w który można wystawiać fakturki wszędzie gdzie się chce
Specjaliści bez problemu doradzą w sprawach rachunkowości w każdej dowolnej chwili.
Pozdrawiam.
Jest tanie
Dostaje się wygodny program do fakturowania, w który można wystawiać fakturki wszędzie gdzie się chce
Specjaliści bez problemu doradzą w sprawach rachunkowości w każdej dowolnej chwili.
Pozdrawiam.
-
- Użytkownik
A ja w tych sprawach jestem tradycjonalistką.
WOlę prawdziwe biura, w ktorych można się spotkać z księgowym twarzą w twarz. Po prostu bardziej przekonuje mnie taka forma współpracy. No i odo tej pory korzystam tylko z biur, które ktoś mi polecił. W Katowicach godne polecenia jest np. to: www.rusek.pl/, gdyby ktoś był zainteresowany.
WOlę prawdziwe biura, w ktorych można się spotkać z księgowym twarzą w twarz. Po prostu bardziej przekonuje mnie taka forma współpracy. No i odo tej pory korzystam tylko z biur, które ktoś mi polecił. W Katowicach godne polecenia jest np. to: www.rusek.pl/, gdyby ktoś był zainteresowany.