Co kupować przez internet?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Jeżeli kupujemy od niesprawdzonych sprzedawców, ryzyko rzeczywiście się pojawia. Na pewno trzeba tego pilnować.
Wszystko to czego nie chcemy kupować w sklepie klasycznym. Nie chcę kupować książek w księgarniach ponieważ są droższe. Nie kupuję też ciężkich artykułów spożywczych, chemii domowej itd ponieważ nie chcę tego nosić na 3 piętro (bez windy). Kupuję też czasem seks gadżety, których nie chce kupować w klasycznym seks shopie ponieważ nie czuję się z tym komfortowo jak ktoś śledzi mnie i patrzy na mnie wchodzę na sensile.eu i spokojnie szukam bielizny dla mniej dziewczyny na prezent i nie odpowiadam na niewygodne pytania o rozmiar itd?
Ubranie też bardzo wygodnie kupuję się przez internet. Zastanawiam się teraz nad sukienką długą, ponieważ bardzo mi się spodobała. Nie wiem tylko czy będę miała okazję jeszcze w tym roku w niej wyjść.
Przez internet można znaleźć lokalne firmy, które oferują ceny w niższych cenach. Dzięki wyszukiwarce internetowej została u mnie wykonana Regeneracja części samochodowych https://reparts.pl/ Dodatkowo mam wyważone koła. Świetna firma! Profesjonalne usług!
Dokładnie. W Internecie czesto mozna kupic cos po okazyjnej cenie, gdzie w normalnym sklepie jet to drozsze czasami 2 albo 3 krotnie. Ja czesto licytuje na allegro rozne przedmioty, naprawde da sie kupic cos za grosze i da sie wygrywac licytacje nie majac odpowiedniego refleksu 8) wystarczy znac odpowiednie programy ktore licytuja automatycznie, jak na przyklad http://www.aukcjoner.pl/zamber pisze:Wszystko to czego nie chcemy kupować w sklepie klasycznym. Nie chcę kupować książek w księgarniach ponieważ są droższe. Nie kupuję też ciężkich artykułów spożywczych, chemii domowej itd ponieważ nie chcę tego nosić na 3 piętro (bez windy).
-
- Użytkownik
Ja teraz w sieci kupuję praktycznie wszystko. Ogromna oszczędność czasu!
-
- Użytkownik
Jeżeli dany sklep jest sprawdzony i zaufany, to tego ryzyka jednak nie ma. Mnie takie zakupy nie przerażają i są dla mnie bardo wygodne.