Co kupować przez internet?
Moderator:mkamil
Niedługo obok Almy, również tesco będzie umożliwiać zakupy przez internet. Kilka razy korzystałem z takich zakupów w almie i wszystko było ok. Generalnie polecam
Ja zabawek trochę w sieci kupuję (http://dobrodziecka.pl/sklep/), zywność też - ale taką z dłuższym terminem przydatności, no i buty - buty obowiązkowo w sieci. Dużo taniej wychodzi
Karski, sory że na chwilę zmienię temat, ale widzę, że promujesz mieszkania z Wawki, więc pewnie jesteś ze stolicy - nie wiesz może czy parking na lotnisko Modlin jest tylko ten: http://modlinparking.pl czy gdzieś bliżej/kawałek dalej jest jeszcze jakiś? Potrzebny mi na dniach, a lubię sobie porównywać różne firmy...?
-
- Użytkownik
Ja uwielbiam kupować w sieci. Zamawiałam już chyba prawie wszystko oprócz jedzenia ( ale karmę dla zwierząt już tak) i muszę powiedzieć, że chyba tylko raz się przejechałam. Generalnie polecam
Ja np ostatnio zamawiałem sobie rzeczy potrzebne do przeprowadzki na Dyspensery do folii stretch a tak generalnie to chyba tylko jedzenia nie kupuję przez neta
A kupowaliście sprzęt komputerowy przez Internet? Zastanawiamy się jaki wybrać jaki laptop do gier i czy nie zdecydować się na zakup w internecie, bo to taniej sporo wychodzi.
Ja bardzo często robię zakupy przez internet Jest taniej a poza tym wygodnie siedząc w domu przed komputerem można przejrzeć setki różnych produktów. W ostatnim czasie znalazłem takie fajne bluzy muzyczne - zamówiłem dwie i jestem bardzo zadowolony Świetnej jakości.
-
- Użytkownik
Moim zdaniem w sieci bardzo oplaca się kupowac sprzęt uzywany z gwarancja, dotyczy to zarówno sprzętu agd jak i rtv Można wtedy naprawdę dużo taniej znaleźc fajne rzeczy i zawsze jest jeszcze ta pewnosć, że jakby sie coś zepsuło, to nie zostajemy na lodzie. My w ten sposób nabylismy telefon komórkowy, ekspres do kawy i mikrofalowkę Kwestia przydatna zwłaszcza w sytuacji młodych małzeństw, które dopiero urządzaja się na swoim i nie mają worka z kasą bez dna Przepraszam za brak niektorych pl znakow, klawiatura mi nawala :-/
Ja kupuję odzież trekkingową w http://www.barna.pl/odziez-trekkingowa-o_c_76_1.html myślę, że w tym okresie się przyda, idealna pora by się wybrać w góry.
-
- Użytkownik
Myślę, że przez Internet można kupować wszystko, co tylko on oferuje, jednak zawsze należy robić to "z głową". Czyli nie kupować podejrzanie tanich markowych produktów (ktoś już pisał o perfumach, kosmetyki dotyczy ta sama zasada). Przy zakupie obuwia i ubrań trzeba koniecznie wziąć pod uwagę tabelę rozmiarów i dokładnie się pomierzyć, żeby uniknąć problemów, związanych z odsyłaniem artykułu. Produkty spożywcze też można kupować! W Anglii to bardzo popularne. Przeglądasz produkty danego hipermarketu w Internecie i chwilę później panowie z zakupami pukają do Twoich drzwi W Polsce takie praktyki są jeszcze mało znane i praktykowane, ale może kiedyś...