Czy posiadacie alarmy w swoich biurach?

Forumowicze i Forumowiczki. Łączcie się!

Moderator: mkamil

bifun
Użytkownik
Posty: 451
Rejestracja: 20 lis 2014, 08:35

27 mar 2015, 21:52

Oczywiście, że tak.
misiek
Użytkownik
Posty: 89
Rejestracja: 30 sty 2013, 12:32

15 maja 2015, 07:44

Ja również jakiś czas temu zainwestowałem w system alarmowy. Szczególnie,że w biurze obok zdarzyła sie kradzieć i nie miałem pewności czy moje biuro nie będzie następne.Poza tym w biurze posiadam swój sprzęt. Wszystko jest dość drogie tak więc potencjalny złodziej na pewno by się porządnie obłowił.
W tym momencie mam u siebie taką kompletną centralę internetową integra:
http://najtaniej.co/produkt/centralki-a ... 34dae.html

System jest praktyczny poniewaz ma swoje dodatkowe zasilanie tak więc nawet jeśli złodziej odetnie odpowiednie kabelki to będzie działał.
Perekon
Użytkownik
Posty: 68
Rejestracja: 15 sty 2014, 11:12

30 gru 2015, 14:50

Ja posiadam alarm, a teraz myślę o zamontowaniu monitoringu. Już wstępnie skonfigurowałem sobie system dla siebie za pomocą narzędzia dostępnego na stronie http://deltavideo.pl/system-monitoringu-wizyjnego/
uluki
Użytkownik
Posty: 239
Rejestracja: 10 lut 2015, 11:42

31 gru 2015, 10:34

Mamy taki alarm, a dodatkowo ważniejsze dokumenty trzymamy w sejfie domowym z Domatora. Przezorny zawsze ubezpieczony.
malak
Użytkownik
Posty: 828
Rejestracja: 10 lut 2014, 17:21

21 cze 2016, 15:06

W każdym biurze powinien być zainstalowany profesjonalny system zabezpieczeń. Jeśli jeszcze o tym nie myśleliście, to sprawdźcie monitoring biurowców na ediamond.eu/monitoring_high_tech.php. Jestem pewna, że firma Diamond będzie w stanie zaproponować Wam optymalne rozwiązanie.
rennie
Użytkownik
Posty: 429
Rejestracja: 31 maja 2014, 14:34

25 cze 2016, 09:51

U nas w sumie nie ma. Podpowiem szefowi takie rozwiązanie.
demol
Użytkownik
Posty: 212
Rejestracja: 28 sie 2013, 13:02

27 cze 2016, 12:01

Nie da się inaczej, samo wyposażenie biurowe, komputery...to łakomy kąsek dla złodzieja.
zamber
Użytkownik
Posty: 449
Rejestracja: 01 sie 2014, 10:10

03 lip 2016, 14:31

zdecydowanie bez zabezpieczeń ciężko się teraz obejść i lepiej dmuchać na zimne bo przecież wartość firmowych sprzętów to można nieraz liczyć i w setkach tysięcy, my mamy monitoring ze scazi i sobie chwalimy
Vernon
Użytkownik
Posty: 355
Rejestracja: 01 sie 2014, 09:38

03 lip 2016, 22:12

u nas alarmu nie ma bo cały budynek firmy jest chroniony przez firmę ochroniarską omega więc wydaje nam się że nie ma aż takie potrzeby podwójnej czujności bo mają faktycznie świetnie wyszkolonych pracowników
GraszkaB
Użytkownik
Posty: 48
Rejestracja: 17 cze 2016, 14:19

05 lip 2016, 11:07

Patrząc na poziom przestępczości w Polsce, warto korzystać z pomocy jakie może nam zapewnić monitoring i systemy alarmowe różnego typu.
ODPOWIEDZ

Doradca Finansowy Gdańsk Doradca Finansowy Kraków Biznes Forum
Darmowe ogłoszenia o pracę Kredyty dla pracujących za granicą Portal ogólnoteoretyczny
Strony internetowe Zielona Góra Ubezpieczenia Zielona Góra Forum mechaniczne
DJ na Wesele Zielona Góra Regeneracja koła dwumasowego Skup samochodów śląskie
Skup samochodów Poznań Doradca kredytowy Warszawa Forum Webmasterów - webax.pl