Dieta pudełkowa
Moderator:mkamil
A co sądzicie na temat detoksu? Ja myślę o włączeniu do diety Sylimarolu 70 żeby oczyścić organizm z toksyn. Ostatnio rozmawiałam z lekarzem i dowiedziałam się, ze złe samopoczucie, problemy z cerą, depresja itd to może być wina toksyn w organizmie.
nie stosowałam takiej diety, ale ja ogólnie z dietami to bym radziła uważać, nic na własną rekę bym nie radziła robić. Bo znam kilka osób które tylko nabawiły się problemów z jelitami i też tego zespołu jelita drażliwego. Dobrze iść do dietetyka żeby nam pomógł użłożyć dietę, ale ja i tak uważam że warto wtedy też łykać lek Intesta z maślanem sodu
Wygodna i sprawdzona Mnie przekonało to że nie musze codziennie jezdzic do sklepów i robic zakupów na taką diete. Samo gotowanie to jeszcze pikuś. Znajoma polecała mi firmę https://www.xn--kunia-zdrowia-c4c.pl właśnie od takich zadań. Można u nich zamówić wiele rodzajów diet, ale i również taką specjalnie dopasowaną do waszego organizmu
Ja wole sama sobie przygotowywac posilki. Teraz mam diete na redukcje od dietyka i szykuje sobie sama wszystkie pojemniki