Gdzie na wakacje jesienią?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Polskie morze jest jesienią bardzo ładne.
Jak chcecie za granicę, żeby mieć pogodę to na pewno Chorwacja, jeszcze może się udać dobrze wypocząć. Jak chcecie w Polsce odpocząć od miasta to od siebie polecam Zalew Zegrzyński, 25 minut od Warszawy. Ludzie tam pływają na jachtach, ale poleżeć na brzegu też można. Dość popularne miejsce. Zobacz sobie na stronie http://www.marina-diana.pl jak to wygląda. Jest hotel i restauracja.
Po tym upalnym lecie, jakie mieliśmy to wcale nie pali mi sie do ciepłych krajów,
prędzej wybrałabym sobie biuro podróży Łódź i jakąś wycieczkę no na zwiedzanie Barcelony czy Paryża, ale zdecydowanie w chłodniejsza pogodę - bez skwaru.
prędzej wybrałabym sobie biuro podróży Łódź i jakąś wycieczkę no na zwiedzanie Barcelony czy Paryża, ale zdecydowanie w chłodniejsza pogodę - bez skwaru.
-
- Użytkownik
Można też wybrać się gdzieś w góry
Zgadzam się z Tusią - nie ma nic lepszego niż polskie góry jesienią. Moje ulubione kierunki to Tatry i Bieszczady. Dlatego warto wybrać apartament Indyjski Zakopane, ponieważ znajduje się w korzystnej lokalizacji i można tam miło spędzić czas i wypocząć.
- MateuszWawrzyn
- Użytkownik
Moja żona siedzi jesienią w SPA albo po kosmetyczkach się szlaja eheheh