Gdzie zorganizować wesele?
Moderator:mkamil
- marysiasierotka
My szukajac sali na wesele bralismy pod uwage restauracje z hotelem (dla gosci zza granicy) oraz ogródek by mozna bylo sie przewietrzyc w dowolnym momencie. Znaleźliśmy miejsce idealne pod każdym względem. Piękna sala, ogródek z fontannami, organizacja perfekcyjna pod kazdym względem, obsługa kelnerska na wysokim poziomie, do tego dekoracje na zamowienie i menu pod nasze preferencje :) Sala znajduje sie w Dworku Kurowskim koło Szczecina :)
Ostatnio zmieniony 09 lut 2019, 15:15 przez marysiasierotka, łącznie zmieniany 1 raz.
- KrolewiczPremos
Mnie się marzy wesele w takiej wiejskim klimacie :)
Z wyborem sali na wesele trzeba sie nieźle natrudzic. Pamietam jak z siostrą szukałyśmy sali na jej wesele gdy przyszły małżonek był na wyjeździe. Ostatecznie wybrałyśmy dwie a gdy Paweł wrócił zdecydowali sie na Biały Fortepian w Kole (woj. wielkopolskie). Sala elegancka i gustowna, super jedzenie (przetestowane wczesniej ), obsluga tez sie spisala. Zarówno młodzi jak i goście zadowoleni wiec wybor jak widac byl trafiony
Bez względu na to, gdzie odbędzie się impreza - koniecznie zadbajcie o odpowiednie zdjęcia z tego eventu! W końcu ma to być pamiątka na całe życie! Powrót do miłych chwil, za sprawą dobrze wykonanych fotografii to prawdziwa radocha. Wiem o czym mówie, gdyż Tomcolor www.tomcolor.pl wykonali dla nas rewelacyjne zdjęcia na naszym weselu i ślubie.
jest fajna, nowa sala w Łowiczu, Mediolan :) mega klimatyczne miejsce, gustowne wnetrza urzadzone w fajnym stylu, mnostwo miejsca do zabawy i biesiadowania, jedzenie wymiata,na zadnym weselu nie jadlem lepiej, pyszna, domowa kuchnia, duze porcje, ładnie podane
- mroweencja
a ja moge wam polecic bardzo ładna sale weselna Tango, stylowe, eleganckie wnetrza, bardzo fajnie urzadzone, jak dojdą dekoracje weselne to juz w ogole petarda, niedaleko Warszawy, wiec lokalizacja swietna, swietna obsluga kelnerska, menu roznorodne, bardzo smaczne jedzonko,maja kilkunastoletnie doswiadczenie w organizacji wesel wiec z cala pewnoscia mozna im zaufac
-
- Użytkownik
a sprawdzaliscie w Lublinie sale Artemida? ostatnio wlasnie bylam tam na przyjeciu - bardzo fajna obsluga, wszystko mieli dopilnowane i dopiete na ostatni guzik. Super pomysl z wyswietlaniem podziekowan dla rodzicow z projektora - mega akcja, nie spotkalam sie z tym wczesniej, a naprawde robilo wrazenie. No i ja zakochalam sie w przysmakach z wiejskiego stolu, ktory byl naprawde swietnie przygotowany.
Zdecydowaliśmy się wybrać restaurację Jedyna http://www.restauracjajedyna.pl w Gdyni. Zależało nam na skromnej, aczkolwiek udanej imprezie w towarzystwie równie smacznych i pysznych potraw. Smakowita sprawa! A goście bawili się i jedli do białego rana.