Hotel w Warszawie
Moderator:mkamil
Wybieram się niedługo na szkolenie do Warszawy, przy okazji odwiedzę też znajomych i pozwiedzam trochę miasto. Szukam więc jakiegoś fajnego hotelu, w którym mogłabym spędzić tych kilka dni. Zależy mi na dobrych warunkach, no i żeby komfortowo było, ale też żeby cena za noc nie powaliła mnie na kolana. Szukałam czegoś w sieci i trafiłam na stronkę tego hotelu: http://www.bwportos.pl/. Pokoiki wyglądają bardzo ładnie, taki standard jak najbardziej by mi odpowiadał, jednak dziwię się cenom - tzn. na pewno jest tam tak tanio? To w końcu trzygwiazdkowy hotel, należący zresztą do sieci Best Western, a widzę, że można zarezerwować pokoje nawet za 136 złotych.
![Doradca Finansowy Gdańsk](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline.jpg)
![Doradca Finansowy Kraków](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline1.jpg)
![Biznes Forum](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline2.jpg)
![Darmowe ogłoszenia o pracę](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline3.jpg)
![Kredyty dla pracujących za granicą](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline4.jpg)
![Portal ogólnoteoretyczny](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline5.jpg)
![Strony internetowe Zielona Góra](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline6.jpg)
![Ubezpieczenia Zielona Góra](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline7.jpg)
![Forum mechaniczne](/forum/styles/Milk_v2/template/img/inline8.jpg)
![DJ na Wesele Zielona Góra](/forum/styles/Milk_v2/template/img/dj-zgora.jpg)
![Regeneracja koła dwumasowego](/forum/styles/Milk_v2/template/img/reparts.jpg)
![Skup samochodów śląskie](/forum/styles/Milk_v2/template/img/skup-aut.jpg)
![Skup samochodów Poznań](/forum/styles/Milk_v2/template/img/poznan-skup-aut.jpg)
![Doradca kredytowy Warszawa](/forum/styles/Milk_v2/template/img/doradca-finansowy-warszawa.jpg)
![Forum Webmasterów - webax.pl](/forum/styles/Milk_v2/template/img/forum-webmasterskie.jpg)