Pożyczka przez internet
Moderator:mkamil
Zawsze możesz pokusić się o pożyczkę pod zastaw. Skoro budujesz dom to chyba najrozsądniejsza de facto opcja. Są firmy wyspecjalizowane tylko w takich świadczeniach - np. Financial home. Wydaje mi się, że banki to tutaj ta opcja II linii.
Także byłam negatywnie nastawiona do pożyczek zaciąganych przez internet, aż przyszedł moment, że sama musiałam z takiego skorzystać. Ważne, żeby trafić na naprawdę dobrą firmę, ja osobiście skorzystałam z oferty firmy Provema i byłam bardzo zadowolona. Szybko, łatwo, realne warunki spłaty kredytu.
Nie brałam nigdy i nie zamierzam brać takiej pożyczki. Po prostu boję sie takich szybkich, łatwych pożyczek. Tym bardziej że są bezpieczne sposoby na nagłe wydatki. Ja już kilka razy korzystałam z odroczonych płatności Twisto - bez rejestracji. Bardzo wygony sposób - kupujesz, a płacisz dopiero za 21 dni. Wszystko jasne, proste zasady i gdy spłacasz w terminie - nie ponosi się żadnych dodatkowych kosztów (płacisz dokładnie tyle ile wydałeś).
Nie w każdym przypadku możliwe jest wzięcie takiej pożyczki. Jedno jest pewne - warto jest dobrze się przygotować do wzięcia każdej. Pod adresem crediescape.pl. Na pewno znajdziesz masę przydatnych informacji o kredycie hipotecznym. Polecam tutaj zaglądać.