Jaki strój waszym zdaniem jest najodpowiedniejszy na takie półformalne spotkanie z ważnym klientem?
Podobają mi się sukienki w kropki, zastanawiam się czy taką właśnie wybrać, ale chcę, żeby przydała się na różne okazje.
Jaki strój będzie w tym przypadku najbardziej uniwersalny?
Sukienka w kropki na spotkanie z klientem?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Ja też myślę, że powinnaś raczej postawić na coś bardziej stonowanego i klasycznego.
Nie trudno jest dzisiaj przecież kupić jakąś klasyczną sukienkę. Na portalach ogłoszeniowych można znaleźć tyle fajnych ofert, bo ludzie chętnie pozbywają się używanych rzeczy, jak i nowych które np. im nie pasowały. Ja ostatnio widziałam śliczną elegancką biało czarną sukienkę na Sprzedajemy.pl, w której absolutnie się zakochałam! Chyba ją sobie kupię na urodziny.
-
- Użytkownik
Myślę, że lepiej jednak ubrać coś bardziej stonowanego.
Mimo, iż ten zestaw ze Sprzedajemy jest bardzo ładny, to chyba jednak zbyt pstrokaty jak na spotkanie z klientem - i wydaję mi się, że jednak nie pasują tu żadne sukienki w kropki. Proponuję sprawdzić sukienki do pracy na domodi.pl, a w szczególności sukienki z mohito, ponieważ one mają zazwyczaj klasyczne wzory i kroje, dzięki czemu będą się idealnie nadawały.