Wyprawka dla dziecka
Moderator:mkamil
Wyprawka to również spacerówka , jeżeli nie wiecie na jaką się zdecydować to zapoznajcie się z moją euro-cart Volt Pro. Posiada siedzisko z którego mogą korzystać maluchy od dnia narodzin oraz amortyzowane koła i pojemny koszyk . Wózek jest lekki i można go złożyć jedną ręką.
agatusia pisze:
> Wyprawka to również spacerówka
Dokładnie, ja mam wózek x-lander 2w1 ale i tak dokupiłam dodatkową spacerówkę, taką już typowo na wyjazd która świetnie nadaje się też do samolotu ale ogólnie teram używam jej na co dzień bo jest bardzo wygodna i poręczna
> Wyprawka to również spacerówka
Dokładnie, ja mam wózek x-lander 2w1 ale i tak dokupiłam dodatkową spacerówkę, taką już typowo na wyjazd która świetnie nadaje się też do samolotu ale ogólnie teram używam jej na co dzień bo jest bardzo wygodna i poręczna
Jeśli chodzi o wózek, to najlepszym wyborem będzie Easygo Virage Ecco. Wózek o nowoczesnym wyglądzie, który robi spore wrażenie wizualne, ale super też sprawdza się w praktyce. Sama używam go od roku i nie zamierzam przestać, dopóki mój syn całkowicie nie odrzuci wózka :D
- marysiasierotka
dla mnie podstawa wyprawki dla dziecka jest dbanie o jego bezpieczenstwo wiec koniecznie dobry fotelik do auta, wygodny wozek i bezpieczny materac do lozeczka by od poczatku dbac o kregoslup :) zamowilam idealny na stronie materacyk .pl i wiem ze zrobilam dla mojego malucha wszystko co najlepsze
Ostatnio szukałam fajnego prezentu dla synka mojej koleżanki. Przez przypadek znalazłam sklep online My Mini. Bardzo fajny sklep z różnego typu akcesoriami dla maluszków i dla dzieci trochę starszych. Ja kupiłam tam komplet terowych otulaczy, gryzaczek, organiczne kosmetyki - to idealny prezent dla noworodka. Dla starszych dzieci są tam kubeczki, miseczki, śliniaczki, zabawki kreatywne itp. rzeczy. Wszystko wysokiej jakości, w fajnych kolorach, na pewno przypadną do gustu i dzieciom i rodzicom.