Mój mały pomysł na biznes
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Pewnie Kraków będzie się rozwijał, coraz więcej ludzi ma pieniądze w bankach na mieszkanie, więc to może być dobry pomysł.
Jeżeli decydujesz się na otwarcie własnego biznesu, to musisz pamiętać, że oprócz samego pomysłu na biznes, warto pomyśleć również o wszelkich sprawach z nim związanych. Jedną z nich jest np. księgowość. Ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy z biurem rachunkowym https://www.tmf-group.com/pl-pl/service ... ompliance/ Outsourcing księgowości to chętnie wybierane i w wielu wypadkach niezbędne rozwiązanie w obecnych realiach. Spory odsetek firm stawia na likwidację własnego działu księgowości i przekazanie tych zadań wyspecjalizowanym biurom. Wykorzystując outsourcing księgowości oszczędzamy na biurze dla pracowników. Poza tym nie trzeba tracić czasu na zatrudnianie i ogólną kontrolę nad księgowymi. TMF Group umożliwia firmom osiągać więcej. Świadczy usługi na rzecz przedsiębiorstw różnej wielkości ze wszystkich branż, od niewielkich firm i startupów rozpoczynających działalność, po duże międzynarodowe korporacje. Współpracuje z 60% przedsiębiorstw znajdujących się na liście Forbes 100 i wchodzących w skład indeksu FTSE 100.