Problematyczny biznes
Moderator:mkamil
Witam, jeśli ktoś z was prowadzi lub planuje zacząć prowadzić firmę w wyniku której działalności będą powstawać niebezpieczne odpady, lub wokół budynków będzie nieprzyjemny zapach, to będziecie mieli obowiązek zadbać o to by odpadów pozbyć się w sposób zgodny z przepisami prawa, a odór zminimalizować. Jeśli sami nie umiecie sobie poradzić z tym zagadnieniem, na pewno pomoże wam firma Eko Projekt prowadzona przez Marcina Paszkiewicz. Firma ta opracowuje i wdraża programy minimalizujące uciążliwości zapachowe, a także sporządza karty informacyjne przedsięwzięć, raporty oddziaływania na środowisko, inwentaryzacje przyrodnicze i równego rodzaju opracowania.
w dzisiejszych czasach chyba nie ma nieproblematycznych biznesów, czasy covid niestety mocno się odciskają na przedsiębiorcach, ciągłe kontrole, pilnowanie żeby było zgodnie z najnowszymi przepisami dobrze, że sobie kupiłem dostęp do portalbhp.pl tam zawsze mam aktualne informacje
Pełna zgoda. W każdym biznesie zdarzają się^problemy, według mnie jednym z poważniejszych wyzwań obecnie są niepłacący kontrahenci. Dlatego warto zapisać sobie kontakt do windykacja-online.pl i jeśli klient nie płaci, to skontaktować się z nimi, oni pomogą odzyskać należności.Wydaje mi się, że każdy biznes jest problematyczny.