Sklep internetowy z meblami
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Oczywiście, że taki sklep ma sens. Warto przyjrzeć się naszym klientom, którzy oparli sklep internetowy na MaxShop i prowadzą właśnie taką działalność. Nie ma najmniejszych powodów do obaw co do trafności takiego rozwiązania. Ważne tylko żeby dobrze się pozycjonować. MaxShop posiada wiele funkcji, które sprawiają, że jest bardzo przyjazny dla google.
ciężka sprawa, bo sklepówz meblami jest cała masa, ale jeżeli oferta będzie na tyle niestandardowa, że zachęci klientów w jakiś sposób i będzie siła przebicia, to czemu by nie
- MateuszWawrzyn
- Użytkownik
Ja mam swoje sprawdzone sklepy z meblami
(m.in Ogrodosfera), ale wydaje mi się , że jak asortyment takiego nowego meblowego byłby trochę inny niz te, które już są bardzo popularne, to czemu nie.
Próbować zawsze warto.
(m.in Ogrodosfera), ale wydaje mi się , że jak asortyment takiego nowego meblowego byłby trochę inny niz te, które już są bardzo popularne, to czemu nie.
Próbować zawsze warto.
- MateuszWawrzyn
- Użytkownik
też takie egzotyki widziałem...
Ja jak kupuje meble to muszę je sprawdzić osobiście. Dlatego ja bym nie kupował w necie, ale to moja subiektywna opinia.
Sklepów z meblami w necie trochę jest. Może warto wkręcić się w schemat kupowania w sklepach AGD w necie. Oglądamy w sklepie, ale kupujemy w necie, bo takiej i przywiozą do domu dodatkowej fatygi. Tylko ten sklep w necie musi mieć swój specjalny charakter, żeby się odróżniał. Warto dobrze podumać o strategii. Warto pogadać z dobrą agencją z doświadczeniami.
Jeśli prowadzisz sprzedaż mebli i masz stronę internetową . To warto skorzystać z oferty firmy Kreatywna Agencja Reklamowa Website-Studio.pl http://www.website-studio.pl/