sklep z zabawkami?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Na samych zabawkach będzie trudno zarobić, ale jeśli do oferty wprowadzi się też inne rzeczy to może się udać - elixir
Jeśli sklep ma szeroką ofertę, to są bardzo duże szanse, że uda mu się osiągnąć sukces. Spójrzcie na produkty w sklepie Urwis.pl: http://www.urwis.pl/lalki-i-akcesoria/l ... -frankie-1. Jest ich bardzo duży wybór, a do tego mają korzystne ceny i szybką dostawę. To trzy najważniejsze warunki, jakie sklep internetowy powinien spełniać.
Jaka konkurencja skoro ona sama pisze, że konkurencji brak?? Niech próbuje, tyle, że dla mnie własnie za mało chętnych może byc bo zabawki są kurde drogie po prostu. Wyjściem może tu byc prowadzenie jjednocześnie sprzedaży inernetowej tylko ciekawe jak autorka się na to zapatruje....
Dokladnie, badanie rynku, żeby sprawdzić, czy biznes ma szansę, no i najlepiej coś intrygującego, bo dlaczego mają kupowac akurat u ciebie a nie skoczyć do większego miasta po Lego? Rozumiesz, najlepiej trafić jakąś niszę. Kojarzycie misie-szumisie? Kapitalny pomysł na biznes no i niszowy, bo zupełna nowość.
W sieci jest teraz wiele sklepów z zabawkami. Jak szukałam informacji na temat klocków magnetycznych, to odkryłam wiele ciekawych e-sklepów, w których są bardzo korzystne ceny. Czasami wystarczy trochę poszukać i odnajduje się świetne promocje.