Jak wiadomo, żeby nasza praca przynosiła rezultaty potrzeba nam tez i wypoczynku.
Jak wy spędzacie swoje urlopy,czy macie czas na rozrywki i rekreację po pracy (basen, kręgle, tenis).
Jak relaksujesz się po pracy?
Wypoczynek
Moderator:mkamil
W mojej firmie szefowa dość często urządza imprezy integracyjne W ostatnim czasie często odwiedzamy Centrum rekreacyjne Promenadę nad Jeziorem Zegrzyńskim - niecałe pół godziny od centrum Wawy.
Bardzo fajne miejsce - odwiedzam je również indywidualnie z rodziną raz na jakiś czas. Bardzo dużo atrakcji w tym liczne sporty wodne i drużynowe.
Imprezy integracyjne niesamowicie ciekawe - ze scenariuszem
Bardzo fajne miejsce - odwiedzam je również indywidualnie z rodziną raz na jakiś czas. Bardzo dużo atrakcji w tym liczne sporty wodne i drużynowe.
Imprezy integracyjne niesamowicie ciekawe - ze scenariuszem
Głupich nie sieją, sami wschodzą.
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
A ja po pracy najbardziej lubię wybrać się na dzień dwa lub 3 do SPA. Mam takie swoje ulubione zabiegi SPA, które mogę powtarzać bez końca.
-
- Użytkownik
No właśnie, SPA, odnowa, pielęgnacja. Teraz, gdy na dworze tak ciepło chodzę na depilacje pastą cukrową, żeby mieć gładka skórę bez owłosienia. A dodam, że nie znoszę bólu przy depilacji i wstrętnych chemicznych preparatów.
Jeśli będziesz potrzebować do firmy maszyny to polecam : www.impall.pl