Myślicie, że wyjazdy integracyjne firmowe faktycznie pozwalają scementować grupę pracowników?
Jeśli tak, to co waszym zdaniem sprawdza się lepiej - pobyt w jakimś wypasiony hotelu (taki wypatrzyłam w naszej okolicy: http://www.hotels24.com.pl/hotele-lodz/ ... lucji.html) czy raczej jakieś bardziej survivalowe klimaty?
Impreza integracyjna?
Moderator:mkamil
Byłem na kilku imprezach integracyjnych i jednak moim zdaniem o wiele wygodniej jest wybrać porządny hotel z dobrym zapleczem gastronomicznym. Nigdy nie przepadałem za wyjazdami pod namioty i wypoczynkiem typu survival
Moim zdaniem te wszystkie imprezy są nieco przereklamowane - wolę tańszą, tradycyjną imprezę w pubie, niż wynajem sprzętu do paintballa, po którym i tak nie wszyscy będą zadowoleni.
Profesjonalny system kolejkowy dla firm i urzędów
W mojej firmie imprezy integracyjne odbywają się przy okazji szkoleń firmowych. Wystarczy np. tani hotel w Warszawie z salą konferencyjną i bankietową. Taką imprezę łatwo wpisać w koszty firmy.
My takie imprezy zazwyczaj mamy w Boutique Hotel's Rewolucji Łódź. Bardzo dobry klimat i świetna okolica w centrum Łodzi. Duże pokoje i miła obsługa. Polecam.
Na pewno może się przydać by lepiej się pracownicy poznali. Słyszałem, że powoli popularne stają się usługi fordanserek na takich imprezach. Są ogólnie mówiąc tańczące hostessy, których zadaniem jest rozruszanie towarzystwa i zachęcenie do zabawy.
Jeśli impreza jest na świeżym powietrzu to ciekawą atrakcją może być przenośna ścianka wspinaczkowa. Zwłaszcza jak lubimy aktywnie się pobawić.