Witam, poszukuję osób prywatnych lub firm do stałej współpracy w zakresie usług transportowych.
Samochody- Renault Master (kontener)
Transport krajowy lub międzynarodowy.
Atrakcyjne warunki współpracy.
Stawki wyliczane indywidualnie w zależności od przewidywanej ilości kilometrów.
Kontakt:
534126902
Transport - Stała współpraca
Moderator:mkamil
Konkurencja w transporcie jest ogromna zwłaszcza jeśli chodzi o transport osobowy typu busy.
Konkurencja jest, ale jak się ma pomysł to zawsze można się przebić np. na przewozy do Niemiec czy Belgii.
Jeśli szukacie dobrej firmy, która oferuje niedrogi przewóz osób polecam tę ofertę: wynajem vanów.
Sam korzystam z ich usług już od wielu lat i jestem zadowolony (teren : Warszawa i okolice).
Mają bardzo dobrą i wygodną flotę samochodów a ich usługi są w korzystnych cenach. Pozdrawiam.
Sam korzystam z ich usług już od wielu lat i jestem zadowolony (teren : Warszawa i okolice).
Mają bardzo dobrą i wygodną flotę samochodów a ich usługi są w korzystnych cenach. Pozdrawiam.
Słyszałem o tej firmie kilka lat temu jak nie mieli sobie równych w transporcie i logistyce nie wiem jak jest teraz, bo się aż tak nie interesuje ale znam znam
Też słyszałem i korzystałem z oferty tej firmy na transport osobowy. Są z Warszawy ale jeżdżą wszędzie.
Transport Międzynarodowy Wrocław tylko z wujkiem Sidorem.
Czasami warto sprawdzić czym tak na prawdę jest transport ADR i zgłębić temat
http://adecon.pl/ - profesjonalne usługi transportowe