Tanie bilety samolotowe do Rzymu
Moderator:mkamil
Na pewno znajdziesz coś dla siebie. Tak wiele linii lotniczych obsługuje to połączenie, że wybór jest dość spory. Na Twoim miejscu skorzystałbym z wygodnej wyszukiwarki, za pomocą której przeszukasz wszystkie dostępne opcje. Tanie loty do Rzymu bez wątpienia można znaleźć na przykład tutaj - wiele tanich linii oferuje okresowo duże promocje tak więc może uda Ci się znaleźć coś nawet za kilkadziesiąt złotych za osobę w jedną stronę
Ja za to byłem i mogę polecić. Szczególnie podobał mi się Rzym, ale Werona była również piękna. Teraz można tam tanio wyjechać na weekend: http://www.qtravel.pl/funclub/wyjazdy-w ... %C5%82ochy
Koszt to tylko 300 złotych, więc moim zdaniem prawdziwa okazja. Ja niestety mam nawał pracy, więc nie uda mi się wyrwać, choćbym chciał. A Karnawał w Wenecji to musi być coś. Ale mówi się trudno, może w następnym roku tam znów pojadę, a może nawet na wakacje, jeśli znajdę trochę czasu.
Koszt to tylko 300 złotych, więc moim zdaniem prawdziwa okazja. Ja niestety mam nawał pracy, więc nie uda mi się wyrwać, choćbym chciał. A Karnawał w Wenecji to musi być coś. Ale mówi się trudno, może w następnym roku tam znów pojadę, a może nawet na wakacje, jeśli znajdę trochę czasu.
-
- Użytkownik
Warto spróbować na Wizzairze. Można kupić bilety poniżej 100zł w obie strony.