Witam. Czy ktoś z Was odwiedził kiedyś Chorwację? Jak wrażenia? Czy podobało Wam się?
Razem z żoną zastanawiamy się czy nie lecieć na wakacje wiosną przyszłego roku na wyspę Korculę:
http://www.qtravel.pl/inspiracje/wyspa- ... acja-id327 - tutaj możecie zapoznać się z opisem miejsca.
Zależy nam na cenowo przystępnych noclegach ale również gościnności.
Co możecie mi napisać o tym rejonie?
Czy podobało Wam się?
Chorwacja
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
W Chorwacji byłam parokrotnie i podobało mi się tam bardzo. Chętnie bym tam jeszcze wróciła.
-
- Użytkownik
Myślę, że w grę wchodzą raczej piękne krajobrazy, przyjaźni ludzie, pyszna kuchnia obfitująca w owoce morza i wiele ciekawych rozrywek
Ja też dołączam się do pozytywnych opinii na temat Chorwacji. To chyba jedne z lepszych miejsc nad morzem Śródziemnomorskim. Poczytajcie sobie też te porady i pomysły na wycieczki. Kierując się nimi można sobie naprawdę zorganizować bardzo ciekawą wyprawę. Polecam sobie też tam zobaczyć opisy wysp greckich.
To może najwyższy czas zacząć odkładać pieniądze na ten cel? Wychodzę z założenia, że czasami warto sobie czegoś odmówić a zwiedzić kawałek świata czy choćby Polski. Na stronie www.zakopaneapartamenty24.pl znalazłam ostatnio zachęcające apartamenty i postanowiłam się wybrać właśnie w te rejony - sądzę, że warto, szczególnie jesienią.