Meble: skóra czy tapicerka?
Co macie u siebie w salonach?
Ostatnio zastanawiamy się nad takimi minimalizmem, ale jednak nie skóra a tapicerka:
fotka wyżej to jeden z zestawów w http://www.brw.com.pl/meble_tapicerowane/moduly_tap/,
i tak właśnie myślimy, czy takie coś bardziej praktyczne, czy jednak śliska, ale mało wymagająca w pielęgnacji skóra?
Meble: skóra czy tapicerka?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Zależy co kto lubi i co się komu podoba. Aranżacja salonu w mieszkaniu jest obrazem naszych własnych preferencji i gustów. Ja postawiłam na tapicerkę, moi rodzice mają skórę. Mój salon jest bardziej nowoczesny, ich elegancki, więc chodzi tu również o efekt, jaki chcemy osiągnąć.
Zależy ile masz kasy i jaki masz gust. Możesz iść w coś oryginalnego, ale odważne meble w Polsce też są dość popularne. Zobacz sobie artykuły na stronie frappe.pl powinno Ci się coś spodobać.
-
- Użytkownik
Ja wolę jednak te tapicerowane i od jakiegoś czasu jestem wierną fanką mebli Bonaldo. Uwielbiam ich nowoczesny design i styl wpisujący się w najnowsze trendy
Faktycznie. Skóra, choć chyba bardziej prestiżowa, jest mało "siadalna"demol pisze:Tapicerowane lepsze, zwłaszcza w upalne lato korzystanie jest co najmniej niekomfortowe.
Pozdrawiam Beata
www.ronomed.com.pl
www.ronomed.com.pl