Faktury on-line
Moderator:mkamil
zastanawiam się, czy istnieje jakiś fajny program do wystawiania faktur on-line? fajnie gdyby był zupełnie bezpłatny bo ze znajomym bedziemy zakladac niewielka dzialalnosc bazujaca na sprzedazy internetowej. poki firma sie nie rozkreci tniemy koszty
obieg dokumentów w firmie, nie tylko księgowych jak i relacje z urzędem znakomicie ułatwia certyfikat elektroniczny.
Wbrew pozorom nie jest to tradycyjny podpis, a zbiór danych ułatwiających weryfikację tożsamości.
Wbrew pozorom nie jest to tradycyjny podpis, a zbiór danych ułatwiających weryfikację tożsamości.
Dołączę do wątku, ponieważ mam pytanie związane z fakturami, a konkretnie chodzi mi o obieg faktur. Może korzystacie w swoich przedsiębiorstwach z tego typu rozwiązania? Chodzi mi o coś takiego - http://www.firma20.pl/moduly/obieg-faktur/. Taki system pozwala na ewidencję faktur przychodzących, a także ich opisywanie. Dodatkowo, mamy możliwość sprawdzania ilości faktur, które wpłynęły do firmy w określonym czasie, a także na sortowanie faktur w zależności od wybranego kontrahenta. Poza tym system informuje nas o fakturach nieopłaconych - to przydatne narzędzie. Co sądzicie na ten temat?
Ja raczej niezbyt mam wiedzę w tym obszarze tematycznym... Dlatego nie będę w stanie pomóc.
Ludzie w głębi serca lubią zabijać. I zabijają się, póki się nie zmęczą. Kiedy się zmęczą, trochę odpoczywają, a potem znowu zaczynają się zabijać. Tak już jest.
Programy do wystawiania faktur są świetnym rozwiązaniem zwłaszcza dla młodych przedsiębiorców, którzy jeszcze nie mają wprawy w wystawianiu faktur. Ja osobiście korzystam z programu dostępnego od ifirmy www.ifirma.pl/uslugi-ksiegowe/darmowy-program-do-faktur/o-usludze Zawiera on wszystkie niezbędne funkcje i także jest bardzo przejrzysty i intuicyjny w obsłudze. Gorąco polecam
Faktura online to świetna sprawa
- michalt123
Jest wiele różnych systemów ja mogę polecić ifirma.pl
Hejka