transport osobowo towarowy
Moderator:mkamil
Transport okej, ale w jakiś niszowy zakątek jak to zrobiła firma Banex - www: http://www.banextransport.pl/
W przypadku transportu towaru bardzo ważne jest odpowiedni sposób pakowania. My stosujemy skrzynki na owoce z Erg-System, ponieważ to najlepsza jakość, jaką można znaleźć na rynku.
A możesz napisać coś więcej o ich ofercie albo cenach? Bo widzę, że to wypożyczalnia, która działa w jednym mieście? Wygodniej będzie skorzystać chyba z porównywarki wypożyczalni http://www.rentcar.pl/pl/wypozyczalnia-samochodow-bytom i wybrać miasto, z którego się jest. Fajne jest to, że można u nich wybrać auto w Bytomiu, a oddać we Wrocławiu. Po wcześniejszym ustaleniu oczywiście.Vavildi pisze:Myślę, że trafniejszym pomysłem będzie wysokiej klasy wypożyczalnia samochodów jak ta e-go69.com
Może poczytajcie sobie jeszcze o tym jak wybrać transport drogowy. Sądzę, że ta wiedza może okazać się przydatna w Waszym przypadku.
Dużo krajowych właścicieli przedsiębiorstw próbuje handlu z Chinami. Towar mimo swojej jakości znajduje nabywców. Cena zakupu robi swoje. Poszukują więc transportu z chin do polski i tutaj pojawia się szansa na zarobek.
Ja mam podobny pomysł, tzn. firma zajmująca się przewozem towarów. Myślę, że jest to opłacalny biznes. Popyt na takie usługi będzie zawsze, kwestia "tylko" wyróżnienia się na tle konkurencji. Ale mam nadzieję, że się uda Szukam już sprzętu potrzebnego w takiej działalności i trafiłam na sklep unitrailer.pl/pol_m_Zaczepy-i-zawiasy-do-przyczep-154.html . Takie części do przyczep chyba powinny się przydać?
dobra firma transportowa zawsze jest w cenie, dlatego ja szukając jej bazowałam głównie na poleceniach kolegów z innych firm produkcyjnych. Firm jest trochę, ale ważne żeby trafić na takiego wykonawcę, który sumiennie podejdzie do tematu zwłaszcza jeśli w grę wchodzi transport ponadgabarytowy czy np ADR. Nie wiem, czy widzieliście jest nawet na Discovery program o takich firmach, które przewożą ekstremalnie duże ładunki