Optyk
Moderator:mkamil
Ja mogę polecić Ci zakład optyczny na terenie Śląsk Mnie akurat namiar podrzucił mój znajomy, który był bardzo zadowolony z ich usług. Po pierwsze wykonasz u nich profesjonalne badanie wzroku, po drugie dobierzesz soczewki czy oprawki okularów. Ważne, że istnieją od ponad 20 lat, więc to doświadczona firma.
Od wielu lat chodzę z moim tatą do zaufanego optyka gdzie wiem, że profesjonalnie i starannie zostanę zbadana i zostaną nam dobrane odpowiednie szkła do okularów - jak w przypadku mojego taty - i dobre soczewki - jak w moim przypadku.
Nie słyszałam nigdy o tych soczewkach volk. W sklepie, w którym zazwyczaj kupuję soczewki kontaktowe, również takich soczewek nie widziałam. A dziwne, bo wybór jest tam naprawdę ogromny i nigdy wcześniej nie miałam problemu, aby znaleźć tam produkt, którego potrzebowałam... Możesz napisać coś więcej o tych soczewkach? Czym się charakteryzują? Gdzie je można kupić?
Też tak uważam! Trafienie na specjaliste w Warszawie zajęło mi kupę czasu. Po dłuższych poszukiwaniach wybór padł na warszawski Optycorp https://www.optycorp.waw.pl/ . Z ich strony mogłem liczyć na dobór odpowiednuch okularów, ale i fachowo przeprowadzone badania.
-
- Użytkownik
Polecam salon optyczny Fielmann . Nie tylko korekcyjne, ale również przeciwsłoneczne okulary zakupiłem właśnie od nich. Wybór ten był kapitalny, gdyż dobra cena, design i jakość idą ze sobą w parze!