Nowoczesne oprogramowanie w firmie – warto?
Moderator:mkamil
Dołączę do rozmowy, bo mam podobny dylemat. Szukam oprogramowania dzięki któremu będę w stanie szybko i w prosty sposób zarządzać treścią na mojej stronie internetowej. Sporo czytałem na ten temat i zastanawiam się przede wszystkim nad CMS Edito, to system zarządzania treścią opracowany przez Ideo Sp. z o.o., tutaj znajduje się kilka podstawowych informacji dotyczących firmy - ideopl.pokazywarka.pl/. Może kojarzycie ten CMS? Jeśli tak, to jak go oceniacie?
W temacie nowoczesnego oprogramowania to możesz zobaczyć jeszcze system Connecto DMS, opisywany na stronie insilesia.pl/aktualnosci/artykul/23839/3/Nowa_wersja_systemu_Connecto_DMS ma 4 moduły, które są niezależne od siebie. Najlepiej będzie jak się umówisz na prezentację i zobaczysz jak działa te rozwiązanie.
Dobrze byłoby wiedzieć też jak dużo trzeba zapłacić za taki system i ile trwa wdrożenie. Powstał taki artykuł na portalu portalerp.pl/ile-kosztuje-wdrozenie-systemu-erp opisujący mniej jak wygląda proces zakupu i wdrożenia systemu. Warto zobaczyć jeśli w dalszym ciągu się zastanawiasz nad zakupem.
W przypadku naszej przychodni niezwykle ważne okazało się oprogramowanie medyczne. Dzięki niemu oszczędzamy czas i jesteśmy w stanie lepiej się rozliczać z NFZ. Skorzystaliśmy z pomocy tej firmy: www.mediporta.pl/. To specjaliści, którzy dopasowali program do naszych potrzeb.
Weź jeszcze zobacz dla porównania ofertę od firmy itelligencegroup.com/pl/ bo zawsze lepiej mieć kilka opcji niż potem żałować, że się przepłaciło albo nie skorzystało z lepszej oferty. To dość dobre rozwiązanie, szczególnie jeśli nic nie macie.
Osobiście wraz ze wspólnikiem , po niemałym researchu zdecydowaliśmy się na skorzystanie z Przedsiębiorstwa Pomiarów i Automatyki PiA-ZAP Sp. z o.o. Wyposażyli nasza firmę w oprogramowanie systemowe oraz użytkowe. Byli zawsze do naszej dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań co było dla nas wyjątkowym wsparciem , zanim zaadaptowaliśmy się do nowego systemu. Aktualna ofertę znajdziecie na stronie: www.piazap.com.pl/