kampania w internecie
Moderator:mkamil
A moim zdaniem ile ludzi tyle odpowiedzi bo przecież i branża nie jedna, w moim przypadku gdy chodzi o ciuchy tylko grafiką w społeczność udało sie pchnąć temat na szarsze wody, początkowo sam robiłem na www.grafido.pl bo stosunkowo łatwo to się robi przy takim fajnym programie, ale kiedy czas przesttał pozwalać to się po prostu zabezpieczyłem w ludzia od tego.
No tak powinna mieć doświadczenie, ale nie sądzę, że ktoś bez doświadczenia będzie w stanie uzyskać taki certyfikat. Poza tym Agencje SEM chyba nie zatrudniają osób, które nie posiadają takich certyfikatów.
AdWords to nie są jedyne możliwe formy reklamy. Mamy do dyspozycji chociażby jeszcze reklamy na Facebooku, które z tego co wiem są sporo tańsze od AdWords a mogą być bardzo skuteczne biorąc pod uwagę ilość osób, które mają założony profil na Facebooku i które regularnie korzystają z tego portalu społecznościowego. Ofertę Facebook Ads możecie zobaczyć np. tutaj https://www.cubegroup.pl/co-robimy/ppc/facebook . Jest to strona agencji Cube Group.
AdWords to nie są jedyne możliwe formy reklamy. Mamy do dyspozycji chociażby jeszcze reklamy na Facebooku, które z tego co wiem są sporo tańsze od AdWords a mogą być bardzo skuteczne biorąc pod uwagę ilość osób, które mają założony profil na Facebooku i które regularnie korzystają z tego portalu społecznościowego. Ofertę Facebook Ads możecie zobaczyć np. tutaj https://www.cubegroup.pl/co-robimy/ppc/facebook . Jest to strona agencji Cube Group.
adwordsy z tego co wiem to faktycznie pochłaniają dużo budżetu ale nie korzystam więc nie będę perorować o korzyściach - czy są wymierne czy nie. natomiast wiem, że jest o wiele więcej niskobudżetowych prób reklamy, zwłaszcza jeśli się funkcjonuje np w sferze facebooka.
rzeczywiście niefortunne sformułowanie bo próby to za mało. ale co do grafika, możliwości tworzenia prostych grafik są ogromne. co innego strona internetowa tu faktycznie trzeba skorzystać z pomocy grafika ale proste obrazy można tworzyć samemu, sporo przy tym oszczędzając.