system płatności w sklepie internetowym
Moderator:mkamil
czy macie doświadczenia lub jakieś przeboje których moglibyście może uniknąć gdybyście coś wiedzieli wcześniej i zechcielibyście teraz przestrzec świeżynkę w temacie? wkręcam się właśnie w meandry sklepów internetowych i zależałoby mi na tym, żeby dobrze to przeprowadzić od początku do końca.
No to najlepiej żebyś łapał się tych najczęściej używanych - wśród młodego pokolenia skrill na pewno teraz hula (to portfel internetowy), karta na pewno i blik jest co raz częściej wprowadzany. Ale zaznaczam, że nie wiem czy blik można bez problemu w sklepie udostępnić.
najwazniejsza zasada jest to, aby nie zlecac tego malo doswiadczonej osobie do napisania od zera
a takie mozna latwo rozpoznac po niskich stawkach - to jest proszenie sie o klopoty
a takie mozna latwo rozpoznac po niskich stawkach - to jest proszenie sie o klopoty
W kwestii szybkich przelewów, to ja mam namiar na taką stronę: https://bm.pl/#!/platnosci dzięki której można realizować szybkie przelewy. To bardzo praktyczne narzędzie, bo można dodać rachunek za telefon, prąd, gaz, Internet oraz za inne usługi i otrzymywać darmowe przypomnienia o płatnościach.