Niechciana ciąża - zabezpieczacie się?
Moderator:mkamil
Oczywiście, nie inaczej.
Standardowo prezerwatywy, ale partnerka również tabletki, bo woli mieć podwójną ochronę. Jak chcesz co nieco więcej poczytać o zabezpieczeniach i w ogóle sprawach dot. bezpiecznego seksu, to podrzucę namiar na sex porady z durexa - to akurat firma, która zna się na tym, o czym pisze:)
Standardowo prezerwatywy, ale partnerka również tabletki, bo woli mieć podwójną ochronę. Jak chcesz co nieco więcej poczytać o zabezpieczeniach i w ogóle sprawach dot. bezpiecznego seksu, to podrzucę namiar na sex porady z durexa - to akurat firma, która zna się na tym, o czym pisze:)
-
- Użytkownik
Oczywiście, że tak. Nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej.
Oczywiście, że się zabezpieczamy Przy okazji, mam mały problem który nie daje mi spokóju i chciałbym wreszcie coś z tym zrobić dlatego zacząłem szukać rozwiązania w sklepach erotycznych i tak na stronie sexshopu SECRETIVE znalazłem Produkty na powiększenie penisa, myślicie, że warto zainteresować się tymi produktami czy to raczej pic na wodę?
Dla jednych niechciana ,a innym ciężko zajść w ciążę. Mnie zajęło to niecałe 3-4 miesiące ,bo od stosowania inofemu http://www.inofem.pl/ mogłam spokojnie planować dzidziusia. Ginekolog mi polecił ten suplement diety i rzeczywiście zadziałał, ponieważ teraz moje cykle są regularne , a duża zawartość substancji aktywnych w inofemie bardzo sprzyja we wczesnych etapach ciąży. W razie czego możesz dopytać swojego ginekologa ale nie powinno być tu żadnych wątpliwości
Oczywiscie. nie widze innej opcji, zeby korzystac z przyjemnosci w momencie kiedy na dziecko nie ma mozliwosci z partnerem ustalilismy, ze antykoncepcja bedzie lezec po mojej stronie wiec stosuje belare dla mnie super opcja, bo dodatkowo moge sobia nia regulowac cykle
Wiele kobiet natomiast ma problem z bezpłodnością. Warto jak najwcześniej rozpocząć działania z jej leczeniem. Trzeba na początek zrobić sobie badania na bezpłodność. To podstawa, żeby rozpocząć odpowiednie leczenie. Trzeba też wybrać doświadczonego lekarza, który nami pokieruje.