Mam dość… PMS

Forumowicze i Forumowiczki. Łączcie się!

Moderator:mkamil

katpio
Użytkownik

28 wrz 2017, 11:22

Przez PMS właśnie marnuję drugi dzień urlopu na żądanie. Nie mogłam zasnąć całą noc i padam na twarz. Miesiąc temu było to samo. Wcześniej przed okresem też cierpiałam na bezsenność, ale zwykle koło 1, 2 w nocy udawało mi się zasnąć… Od dwóch miesięcy ciężko się zdrzemnąć choćby godzinę, przewracam się z boku na bok i nic… Na http://www.castagnus.pl/ czytałam o tabletkach, które pomagają na PMS, jeszcze dziś planuję zamówić i modlę się, żeby zadziałały.
bunia
Użytkownik

16 paź 2017, 09:00

a kto nie ma dość? każda kobieta chyba marzy o tym żeby się tego paskudztwa pozbyć jakoś, mi się udało dzięki tabletkom vines, bo wiadomo że antykoncepcja hormonalna całkowicie ten problem likwiduje
Binkiel
Użytkownik

23 lis 2017, 11:57

zgadzam sie z bunia.. hormony skutecznie niweluja ten problem.. z tym ze ja nie biore tabletek a mam zalozona wkladke levosert ktora uwalnia hormony miejscowo i wyregulowala mi okres, usunela PMS i zmniejszyla obfitosc miesiaczki
barylka
Użytkownik

27 lis 2017, 00:11

U mnie wlasciwie tez nie pomagalo nic.. termofory, kapiele, tabletki.. Dopiero wlasnie antykoncepcja zatrzymala ten okropny bol i PMS.. Odkad stosuje belare moje zycie zmienilo sie o 180 stopni
ODPOWIEDZ

Doradca Finansowy Gdańsk Doradca Finansowy Kraków Biznes Forum
Darmowe ogłoszenia o pracę Kredyty dla pracujących za granicą Portal ogólnoteoretyczny
Strony internetowe Zielona Góra Ubezpieczenia Zielona Góra Forum mechaniczne
DJ na Wesele Zielona Góra Regeneracja koła dwumasowego Skup samochodów śląskie
Skup samochodów Poznań Doradca kredytowy Warszawa Forum Webmasterów - webax.pl