W co gracie w wolnym czasie?
Moderator:mkamil
Mało czasu na gry, szczególnie, że pracuję przy kompie wieczorami. Ale na imprezach tradycyjnie Fifa ze znajomymi. Natomiast jak mam trochę więcej luzu to uwielbiam RPG. Wiesiek, Dragon Age, oczywiście seria The Elder Scrolls. Z kronikarskiego obowiązku Gothica też zaliczyłem, ale osobiście uważam, że ta gra stała się dobra dopiero po rozłamie kiedy powstała seria Risen. A spoza gier komputerowych od czasu do czasu gram również w Lotto Online albo Eurojackpot. Słyszałem, że w tym tygodniu jest jakaś rekordowa kumulacja, 340 milionów złotych do wygrania. Próbujecie?
Jeśli jesteś posiadaczem konsoli play station dokładnie wiesz, że aby móc korzystać z dodatkowych funkcji potrzebna jest karta psn. Jeśli chcesz taką kartę zakupić szybko i sprawnie odwiedź stronę doładowanie playstation plus i przekonaj się jakie to proste !
ja to gram w różne gry, zaczynając od strategii skończywszy na strzelankach, ostatnio się w grach troche opuściłam, a to przez pakiet https://www.upc.pl/telewizja/pakiety-do ... inemax-hd/ który wykupiłam, i dzięki niemu teraz cały czas oglądam tv kiedy mam tylko wolne Seriale i filmy, to teraz coś co mnie najbardziej wkręciło