Re: Własny rozwój osobisty?
Moderator:mkamil
A propos własnego rozwoju osobistego od około dwóch lat chodzi za mną by zmienić zawód i zostac trenerem.Dość dużo razy uczestniczyłam w szkoleniach ale jako słuchacz, może dałabym sobie radę stojąc po tej drugiej stronie. Szukałam w necie gdzie mogę nabyć takich umiejętności szkoła trenerów wydaje się byc dobrym rozwiązaniem. Jakieś może opnie od was dostanę na ten temat?.
Przede wszystkim szkolenia należy traktować jako formę wyróżnienia, nagrody - jako część systemu motywacyjnego... i z nich korzystać.W naszej firmie prowadzone są szkolenia od dłuższego już czasu prze jedną firmę - Most Wanted. Szkolą naszych pracowników głównie z zakresu księgowości i spraw kadrowych. Na ich stronce jednak widać ,że zakres oferowanych szkoleń jest dość szeroki a mi do gustu przypadło szkolenie nt szczególnych przypadków z zakresu prawa pracy i BHP. Pzdr
Rozwój osobisty jest bardzo ważny. Każdy inwestuje w siebie jak może i oczywiście chodzi na takie kursy które go interesują ,a ten jest całkiem ciekawy Jeśli chodzi o małopolskę to w Krakowie będą ciekawe szkolenia prowadzone przez soyer. Ich certyfikaty są niezwykle wartościowe, mnie pomogły zdobyc wymarzona prace.
Rozwój osobisty jest na pewno niezwykle ważną sprawą. Dzięki temu możemy poczuć sie spełnieni zawodowo i uzyskać lepszą pracę. Warto uczęszczać na różnego rodzaju kursy i szkolenia, które podnoszą kwalifikacje. To co jest absolutną podstawą to na pewno nauka języka obcego. To jest wymaganie podstawowe praktycznie w każdym ogłoszeniu o pracy. Bez tego może być ciężko znaleźć dobrą pracę w międzynarodowej firmie.