Braliście kiedyś kredyt w kredyt123?
Co sądzicie o tej ofercie?
kredyt na już
Moderator:mkamil
Uważam, że jeżeli szukasz własnie kredytu na już to jest to jedna z lepszych ofert. W kredyt123 dostaniesz mega szybko pieniądze, wystarczy, że zadzwonisz do ich konsultantów i wszystkiego się dowiesz i załatwisz. U mnie tak to wyglądało, bardzo szybko i wygodnie otrzymane pieniądze
Równie szybko pieniądze otrzymasz biorąc je na https://www.santanderconsumer.pl/kredyt ... owy,5.html . Jak załatwiasz to przez internet to pieniądze są dosłownie w 24 godziny na koncie, zaś jak w oddziale to pieniądze ma się od ręki. A do tego fakt, że pieniądze bierze się w banku sprawia, że człowiek czuje się bezpieczny pożyczając pieniądze. Ale mimo wszystko i tak uważam, że jak nie musisz to nie bierz kredytu. A jak już musisz to po prostu weź go i nie bój się tego, ale weź go tylko w banku.
Nie ma co się długo zastanawiać nad kredytem w Kredyt 123, bo oferta zniknie nam sprzed oczu. Od dawna interesuje się pożyczkami, wiele o nich czytam, z kilku skorzystałem i wielu żałowałem. Natomiast w Kredyt 123 nie ma czego się obawiać. Wszystko napisane czarno na białym, jasno wytłumaczone, w każdej chwili można zadać pytanie doradzcy (chętnie służą pomocą) i przede wszystkim - ich oprocentowanie jest atrakcyjne.
Niestety banki mają bardzo duże wymogi, szereg formalności a koniec końców - odrzucają nasze wnioski. Wiem co mówię, bo juz to przeszłam. Potrzebowałam kredytu hipotecznego na zakup mieszkania i jedynie gdzie mogłam liczyć na rzetelną pomoc to właśnie Kredyt123, dlatego każdemu bez wyjątku mogę ich polecić. Dobra oferta, a przy tym mogę liczyć na pomoc specjalistów.
Czasem wszystko wydaje się bardzo proste ale okazuje się, że nasza zdolność kredytowa jest za niska. Warto wtedy dowiedzieć się, jak poprawić naszą zdolność kredytową. Jest kilka możliwości, a poczytasz o nich tutaj: https://hipoteka360.pl/jak-poprawic-zdolnosc-kredytowa. To może znacznie ułatwić procedury.
Moim zdaniem duzo bezpieczniejszą opcją jest kredyt w banku.Ranking kredytowy luty 2018 będzie pomocny w podjęciu decyzji dotyczącej wyboru banku w jakim chcemy zaciągnąć kredyt, bo mamy od razu porównanie róznych ofert