Hej, hej Czy jest tu ktoś z Wrocławia ? Jaki salon piękności możecie polecić ? Mam już ponad 40 lat i czas zająć się sobą. Chciałabym się oddać w ręce profesjonalnej kosmetyczki, która zrobi ze mną porządek Dajcie znać
Ja jestem ja Od lat jestem klientką salonu COCO-TIME i polecam! Zrobisz tam w zasadzie wszystko - od pazurków, poprzez masaż, zabiegi oczyszczające czy depilację laserowy. Zajmują się też medycyną estetyczną i to ze sporymi sukcesami także do wyboru do koloru
dzięki dziewczyny za namiar na COCO-TIME, sprawdziłam na mapie i nawet nie mam do nich daleko Zapisze się najpierw na jakiś zabieg typu manicure czy masaż i zobaczymy co i jak
tak jak napisałam tak zrobiłam Byłam na hennie i manicure Przy okazji rozejrzałam się po salonie, podpytałam o ofertę i jestem już zapisana na zabieg nawilżający na twarz ale to już po urlopie, teraz czas na odpoczynek
Moim zdaniem znacznie lepiej byłoby wykupić dla Twojej dziewczyny wizyty w salonie urody http://studio-piccolastella.pl/ . Nie dość, że wyjdzie Cię to taniej, to przede wszystkim masz za tą cenę znacznie lepsze jakościowo zabiegi. A przecież chyba to właśnie o to chodzi, co nie?