Jaki smartfon do pracy polecacie?
Moderator:mkamil
Dzisiaj jest sporo telefonów, które będą idealne także do pracy. Warto popatrzeć na nie w różnych sklepach. Wiem, że Max Com ma teraz smartfony na rynku. Patrzyliście na takie telefony? Będą dobre dla każdego. Na co zwracacie uwagę wybierając telefon?
A macie telefon w abonamencie? Czy klasycznie jeszcze na kartę i doładowujecie przez tego typu stronki:www? Co się Wam bardziej opłaca? Bo ja aktualnie płacę około 80 zł i to zbyt drogo jest... Szukam tańszej opcji. Co polecacie? No i w jakiej sieci najlepiej?? Doradzicie mi ? W jakich sieci Wy macie? Doradzicie mi? Gdzie bedzie najtaniej??????
hej ja polecam zainstalować na swoich telefonach świetną aplikację - www.i-mobi.pl/lokalizacja-numeru-telefonu dzięki niej namierzanie telefonu komórkowego będzie proste i szybkie
Ja też planuję kupić smartfona i też nie wiem na jaki się zdecydować. Na razie się rozglądam. przeglądałam tez oferty w sklepach internetowych i trafiłam na tani serwis telefonów gadgetserwis.pl/cennik/ . Myślę że warto mieć go na uwadzę, bo nigdy nic nie wiadomo kiedy telefon sie popsuje. A ja znam siebie i moje zdolności więc u mnie telefony palą się w rękach
Ok a jak już o telefonach mowa to powiedzcie mi prosze czy macie telefony na kartę czy na abonament ? Bo ja niedawno przeniosłam numer do nowego polskiego operatora sieci Otvarta i teraz za miesiąc płacę jedynie 28,99 zł i dodam, że jest to najdroższy z możliwych pakietw, przy umowie na 24 miesiące. Jak dla mnie oferta super, wcześniej na doładowania wydawałam w ciągu miesiąca znacznie więcej.
iphone'y są chyba nieco zbyt drogie jak na fundusze większości firm. Zresztą, po co w pracy taki kolos jak iphone? Jest wiele innych porządnych telefonów z bardziej przystępnej półki cenowej. W pracy i tak najczęściej dzwoni się do klientów i nic więcej, nie potrzeba mieć najbardziej wypasionego modelu na rynku, bo firma pójdzie z torbami. Osobiście lubię produkty Sony, ale nie pogardzam HTC czy Samsungami.
Ja mam samsunga i sprawdza się super Zawsze miałam telefon na kartę ale jakiś miesiąc temu przeniosłam numer do nowej sieci Otvarta. Mam umowę na 24 miesiące i najdroższy abonament O! Mam Wszystko!. Wiecie ile płace ? Tylko 28,99 zł miesięcznie Nielimitowane rozmowy i smsy do wszystkich sieci i 6 GB internetu.
W moim odczuciu, chyba jednak oferta jest ważniejsza niż sam model telefonu, bo i tak ze służbowego się głównie dzwoni. Nie musi mieć takich samych udogodnień jak prywatny smartfon, choć w sumie lepiej by było, gdyby dało się w nim korzystać z internetu na wypadek wyjazdów służbowych i niemożności zabrania laptopa ze sobą. Oferta operatora jednak jest ważniejsza, a zwłaszcza ile minut się dostanie. Oferty dla firm pod tym względem są nierzadko bardzo atrakcyjne, bardziej niż dla klientów indywidualnych.
Ja aktualnie nie szukam smartona a szukam telefon odpowiedni dla starszej osoby. Mój dziadek zgodził się wreszcie na podarowanie mu telefonu, zgodził się też nauczyć z niego korzystac i nosić go przy sobie. Jest to duży sukces, bo jeszcze rok temu nie chciał o tym słuchać. Czytałem już nawet artykuł dotyczący telefonu dla osób starszych, który znajduje się tutaj zycieseniora.com/ekspert-radzi/telefon-dla-seniora-wybrac/ , ale nie moge się zdecydowąc. Pomożecie?