kampania w internecie
Moderator:mkamil
Uważam, że każda pojedyncza propozycja to pic na wodę. Możliwości jest masa, a ograniczanie się do jednej kiedy nawet nie wszystkie kosztują (!) to podcinanie sobie skrzydeł. Przejrzeć wszystkie sobie dostępne, wybrać kilka i dopiero można liczyć na to, że poskutkuje!
Zgadzam się ale trochę mniej radykalne mam podejście do tematu. Ogólnie uważam, że nikt nie pozjadał wszystkich rozumów i nawet profesjonaliści nie zawsze mają 100% racji, a przynajmniej nie zawsze to się w realu sprawdza. Choć z takich wskazówek jak tutaj http://netgraf.pl/blog/jak-reklamowac-s ... rnetowa,24 zawsze warto skorzystać, bo dzięki temu możemy podjąć świadomą decyzję.
My u siebie w firmie robimy wszystko sami z pozytywnymi skutkami, także nie potrzeba nam firm/ofert zewnętrznych.
Hej moglibyście mi polecić jakieś strony i kursy bez wielkich opłat a najlepiej to oczywiście za darmo bym mógłbym nauczyć się robić grafiki do sklepu internetowego w celach reklamowych? niestety nie stac mnie na usługi graficzne a w moim otoczeniu ktoś kto dobrze to robi kosztuje krocie niestety. byłem z usług zadowolony ale zwyczajnie nie stać mnie a nie chcę całkiem podcinać sobie skrzydeł brakiem zaangażowania w reklamę.